Apa de parfum Biotissima® Kiss & Go

- 33%

Original price was: 59.99 lei.Current price is: 40.00 lei.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add your review

Apa de parfum Biotissima® Kiss & Go

Descriere

Apa de parfum Biotissima® Kiss & Go combina arome florale, dulci cu arome fructate si esente puternice. Este feminina si dulce si iti ofera liniste si o stare de bine intreaga zi dupa aplicare. Apa de parfum Kiss & Go incanta toate simturile si este echilibrul perfect dintre un parfum delicat pentru femei si un ambalaj indraznet in culorile roz quartz si albastru seren. Produsul nu este recomandat femeilor gravide sau care alapteaza si nu contine ingrediente de origine animala. De asemenea, nu a fost testat pe animale inainte de comercializare.

Ce trebuie sa stiu

Arome florale dulci

Apa de parfum Biotissima® Kiss & Go este feminina si senzuala si cucereste imediat. Aromele florale, prezente in aceasta apa de parfum sunt redate de flori delicate precum crinul, iasomia si trandafirul. Aceste flori ajuta si la calmarea simturilor si iti ofera o stare de liniste imediat.

Arome fructate echilibrate

Ingredientele care ofera aromele fructate, placute din apa de parfum Biotissima® Kiss & Go au fost selectionate atent, pentru a se potrivi oricarei doamne sau domnisoare. Astfel, au fost alese ca fructe principale coacazele negre, citricele, caisele si bergamota. Toate aceste arome fructate sunt echilibrate si iti ofera o senzatie fresh, care te insoteste intreaga zi.

Accesoriul perfect, feminin

Apa de parfum Biotissima® Kiss & Go nu ar trebui sa lipseasca niciunei doamne feminine si delicate, care isi doreste sa se faca remarcata discret la birou sau la orice intalnire. Aplicata direct pe piele sau pe haine, apa de parfum Kiss & Go te va face sa te simti senzuala, improspatata si iti ofera o stare de liniste imediat, datorita esentelor ca vanilia si chihlimbarul. Acest produs nu este recomandat persoanelor cu varsta sub 16 ani.

Cum il folosesc

Se aplica pe piele sanatoasa. A se evita contactul cu ochi. Nu inghiti. A nu se lasa la indemana copiilor. Inflamabil. A pastra departe de caldura.

Atentionari

FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
Interzis persoanelor gravide
Interzis persoanelor care alapteaza
Varsta recomandata de consum >16 ani.

Cod: 3909

Brand: Biotissima

Cantitate/dimensiune: 50ml

Greutate: 50g

Ingrediente

Ingredients INCI: Alcohol denat., Propane-1,2-diol, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Citronellol, coumarin, Benzyl

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Apa de parfum Biotissima® Kiss & Go”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apa de parfum Biotissima® Kiss & Go
Apa de parfum Biotissima® Kiss & Go

Original price was: 59.99 lei.Current price is: 40.00 lei.

Sana Vida
Logo