Doar Ingrediente Naturale

Produsele pe care le recomandam, din portofoliul Life Care ® sunt produse premium dezvoltate de cei mai importanti producatori de cosmetice, suplimente nutritive si detergenti BIO din lume. Calitatea lor este autentificata de organisme certificatoare independente recunoscute international, precum ECOCERT sau BDIH si de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

LIVRARE GRATUITA

la comenzi peste 120 de Lei

SUPORT

SUPORT CLIENTI : PARTENERI 24/7

COMUNITATE

SUSTINERE CONTINUA

CONTACT

+40 773 288 976

Va propunem cele mai bune produse, pentru dvs.

Pentru ca sanatatea este importanta, este bine sa o protejam.

Optam pentru produse sanatoase, chiar si sub forma de suplimente alimentare, cosmetice terapeutice sau de infrumusetare sau produse de curatenie, naturale, bio sau vegane. Rezultatul, o stare generala de bine, energie si mai puține probleme de sanatate.

Doza noastră de sănătate vine de la Life Care, sub forma de produse de calitate, economie de bani si posibilitatea unui venit suplimentar.

Eu sunt Liliana Mocanu, economist licentiat si m-am alaturat proiectului Life Care in iulie 2019 dupa ce am participat la Gala Life Care, si unde am inteles care este reteta succesului!

Pe masura implicarii iti vin si rezultatele. In luna noiembrie 2019 am devenit Director si de atunci mi s-a alaturat o frumoasa echipa nationala dar si internationala.

Consum, recomand si conduc o echipa de leaderi! Life Care schimba vieti, schimba destine si aduce sanatate!!

 

De ce sa ne alegeti

PRODUSE NATURALE

TEHNOLOGII MODERNE

ORGANIC BIO ECO

FARA PESTICIDE

Furnizorii nostri

Sana Vida
Logo