Ghid & Ajutor

Ghid & Ajutor

Va stam la dispozitie 24/7: online, pe email sau telefonic. Datele de contact le gasiti Aici

Metode de Livrare

Livrare

>> Coletele cu produse Life Care ajung la destinatar in maxim 24-48 h (lucratoare) de la data validarii comenzii. In cazuri exceptionale 72 de ore.

>> Beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT pentru orice comanda de minim 120 lei TVA inclus. Pentru comenzile a caror valoare este mai mica, taxa transport de este 9.99 lei tva inclus.

>> Coletele se livreaza prin intermediul firmelor de curierat: DPD Romania si Fan Courier.

Termeni si Conditii

Accesul / vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta întreaga întelegere (contract) dintre parti.

Autorii / proprietarii / administratorii site-ului www.sana-vida.com  denumit generic Site îsi rezerva dreptul de a schimba si actualiza în orice moment continutul acestui website: aceasta incluzând si sectiunile Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Administratorul nu poate garanta disponibilitatea si functionalitatea permanenta a site-ului si nu îsi asuma în nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea datelor afisate pe site si nici pentru greselile de afisare. în eventualitatea în care exista erori, sau daca datele au fost introduse gresit în baza de date, www.sana-vida.com  nu poate fi tras la raspundere. De asemenea, administratorul. proprietarul nu îsi asuma raspunderea pentru folosirea www.sana-vida.com  sub falsa identitate si nici pentru alterarea informatiilor dumneavoastra de catre altcineva folosind datele dvs de identificare.

www.sana-vida.com  acorda permisiunea, revocabila si ne-exclusiva de a va crea hyperlink-uri catre paginile Site-ului atâta vreme cât aceste link-uri nu sunt folosite într-un context ce ar descrie www.sana-vida.com  într-o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite asocierea marcii www.sana-vida.com  cu alte marci sau nume terte si nici folosirea marcii www.sana-vida.com  în scopuri proprii de promovare fara acordul prealabil în scris al proprietarului.

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, sau exploatat în orice alte scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil.

Conditii de utilizare. Garantii

www.sana-vida.com  nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de pe adresele @sana-vida.com sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, www.sana-vida.com  fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea / vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site.

www.sana-vida.com  nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site si nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.

Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzând: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii în vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebari atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale www.sana-vida.com  sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori în lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. www.sana-vida.com  îsi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a îndeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati www.sana-vida.com  licenta/ dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a publica pe site. Declarati pe proprie raspundere si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra în contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral www.sana-vida.com  sau partenerii/ afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Drepturi de proprietate intelectuala

www.sana-vida.com  respecta drepturile intelectuale ale unor terte persoane. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost reprodusa de o maniera care sa încalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam sa ne adresati o notificare care sa cuprinda:

  • semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte posesorul dreptului de proprietate;
  • o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost încalcate;
  • o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost încalcate;
  • adresa, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail;
  • o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea în disputa, nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale împuternicitului sau ale legii;
  • o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati în numele sau.

Modalitati de Plata

  • Cu cardul online (Visa si Mastercard).
  • www.euplatesc.ro  (este furnizorul de servicii pentru platile online efectuate pe site-ul: www.life-care.com).
  • Plata ramburs (la primirea coletului).

Garantia

Garantia produselor este oferita de furnizor: Life Care Corp SRL (potrivit pct. 9 din Termeni si Conditii)

Garantii produse

  1. Deoarece Life Care nu comercializeaza produse de folosinta indelungata, compania nu se obliga sa acorde consumatorului, la achizitie, un certificat de garantie si conformitate.

Certificatul de garantie si de conformitate insoteste in mod obligatoriu produsele de folosinta indelungata;

Conform Art. 2 din capitolul I completat de Art. I, punctul 2. din Ordonanta urgenta 174/2008 ) un produs de folosinta indelungata – produs complex, constituit din piese si subansambluri, proiectat si construit pentru a putea fi utilizat pe durata medie de utilizare si asupra caruia se pot efectua reparatii sau activitati de intretinere.

(SUBANSÁMBLU, subansambluri, s. n. Grup de piese care alcatuiesc o parte componenta a unei masini, a unui sistem tehnic etc., actionand in cadrul acestora ca o unitate functionala distincta. – Sub1- + ansamblu (după fr. sous-ensemble) )

Pentru celelalte produse certificatul se acorda doar la cererea consumatorului;

9.1 Termene conform LEGII 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora(Prin O.G. 9/2016) – se aplica doar la comercializeaza produselor de folosinta indelungata.

Ar. 16 Raspunderea vanzatorului privind garantia legala de conformitate, potrivit prevederilor art. 9-14, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.

Art. 16.1 Dupa expirarea termenului prevazut la art. 16, consumatorii pot pretinde remedierea sau inlocuirea produselor care nu pot fi folosite in scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse apărute în cadrul duratei medii de utilizare, in conditiile legii.

Art. 16.2 Pentru produsele a căror durată medie de utilizare este mai mica de 2 ani, termenul prevazut la art. 16 se reduce la această durata.

Art. 17 Consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de doua luni de la data la care a constatat-o.

Art. 18 Pana la proba contrara, lipsa de conformitate aparuta in termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezuma ca a existat la momentul livrarii acestuia, cu exceptia cazurilor in care prezumtia este incompatibila cu natura produsului sau a lipsei de conformitate.

Intrebari Frecvente

Asteptam cu interes intrebarile dvs. ne gasiti Aici

Sana Vida
Logo