Termeni si Conditii

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenelor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Sana-Vida, in calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului https://sana-vida.com, denumit generic Site isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, aceasta incluzand si sectiunile.

Politica de confidentialitate si Termenele de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Sana-vida.com nu poate garanta disponibilitatea si functionalitatea permanenta a site-ului. https://sana-vida.com nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea datelor afisate pe site si nici pentru greselile de afisare. In eventualitatea in care exista erori, sau daca datele au fost introduse gresit in baza de date, https://sana-vida.com nu poate fi tras la raspundere. De asemenea, https://sana-vida.com nu isi asuma raspunderea pentru folosirea https://sana-vida.com sub falsa identitate si nici pentru alterarea informatiilor dumneavoastra de catre altcineva folosind datele dvs de identificare.

https://sana-vida.com, acorda permisiunea, revocabila si ne-exclusiva de a va crea hyperlink-uri catre paginile Site-ului atata vreme cat aceste link-uri nu sunt folosite intr-un context ce ar descrie https://sana-vida.com intr-o maniera falsa, gresita sau jignitoare.

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, sau exploatat in orice alte scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al https://sana-vida.com.

Conditii de utilizare. Garantii

Site-ul este furnizat de catre https://sana-vida.com asa cum este si atat cat este disponibil. https://sana-vida.com nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de pe adresele https://sana-vida.com sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, https://sana-vida.com fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. https://sana-vida.com nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. https://sana-vida.com nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.

Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in
vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.


Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale https://sana-vida.com sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate.

https://sana-vida.com isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati https://sana-vida.com licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a publica pe site-ul life-care.com. Declarati pe proprie raspundere si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenele si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral https://sana-vida.com sau partenerii/ afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Drepturi de proprietate intelectuala

https://sana-vida.com detine dreptul de autor asupra continutului afisat pe https://sana-vida.com, pentru textele si imaginile folosite. Adresa de email la care puteti trimite sesizari cu privire la o eventuala incalcare a dreptului de autor este office@sana-vida.com

https://sana-vida.com respecta drepturile intelectuale ale unor terte persoane.

Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost reprodusa de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam ne adresati o notificare pe adresa de email office@sana-vida.com, care sa cuprinda:

  • semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte posesorul dreptului de proprietate;
  • o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
  • o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
  • adresa, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail;
  • o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
  • o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.
Sana Vida
Logo