Life Impulse, UltimateImmuno

36.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 7040 Categories: ,

Beneficii: Amelioreaza simptomele gripei si racelii, Inlatura durerile de cap, Relaxeaza muschii, Produs vegan

Add your review

Descriere

Life Impulse UltimateImmuno este un supliment alimentar bogat in vitamina C, care ajuta in ameliorarea simptomelor neplacute ale gripei si racelii, cum sunt febra, dureri de cap, dureri musculare si articulare. Acesta este un produs vegan, realizat cu extracte naturale de salcie si fruct de acerola. Life Impulse UltimateImmuno nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale. Poate fi utilizat de catre femeile gravide sau care se afla in perioada de alaptare. Pentru efecte vizibile, se recomanda o tableta/zi din acest supliment alimentar persoanelor incepand de la varsta de 16 ani. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea Life Impulse UltimateImmuno.

Ce trebuie sa stiu

Amelioreaza gripa si raceala

Extractul natural de salcie din compozitia suplimentului alimentar Life Impulse UltimateImmuno este recunoscut pentru proprietatile sale de antiinflamator natural. Astfel, acest ingredient este potrivit pentru reducerea febrei, a durerilor de cap sau de muschi cauzate de gripa sau raceala. In plus, extractul de salcie din Life Impulse UltimateImmuno mai poate fi folosit si in afectiunile reumatice, pentru calmarea durerilor articulare.

Intareste sistemul imunitar

Suplimentul alimentar Life Impulse UltimateImmuno este bogat in vitamina C, esentiala pentru o buna functionare a sistemului imunitar. Administrat in timpul racelii sau gripei, Life Impulse UltimateImmuno ajuta sistemul imunitar sa lupte impotriva bacteriilor sau microbilor care il ataca si il intareste, pentru a preveni efectele viitoare ale acestora.

Indicat femeilor gravide sau care alapteaza

Datorita ingredientelor naturale din Life Impulse UltimateImmuno, suplimentul alimentar poate fi utilizat chiar si de femeile gravide pentru a ameliora efectele gripei sau racelii. Acesta actioneaza benefic asupra organismului si asigura buna functionare a sa, fara a crea complicatii in perioada sarcinii sau alaptarii.

Cum il folosesc

Cate 1 tableta / zi . Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 16 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar.Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
VEGAN
VEGETARIAN
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Cod: 7040

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 10g

Greutate: 12g

Ingrediente

Cutie cu 30 tablete. O tableta contine urmatoarele ingrediente: Bio Dextroza 300 mg*; Bio Acerola (Malpighia glabra) 200 mg* -(din care Vitamina C 34 mg) – 43 % din VNR; Bio Salcie (Salix alba) 20 mg*; Citrat de magneziu 10 mg – 3% din VNR. Alte ingrediente: Aroma de menta – q.s; Ceara – q.s. VNR – Valoare Nutritionala de Referinta – cf. Reg.UE 1169/2011; *- VNR nu este stabilita;

Informatii extra

Notificat de MS/CRSPT: Seria AB, Nr.1494

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Life Impulse, UltimateImmuno”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Life Impulse, UltimateImmuno
Life Impulse, UltimateImmuno

36.99 lei

Sana Vida
Logo