Ulei esential de Lavanda BIO, Life Care

28.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 4605 Categories: ,

Beneficii: contine esenta de lavanda BIO, efect calmant, concept integrat de aromaterapie

Add your review

Descriere

Daca te confrunti cu insomnii si doresti sa experimentezi efectele aromaterapiei pentru un somn linistitor, atunci ar trebui sa incerci uleiul esential de lavanda. Acest ulei esential de Lavanda BIO, Life Care® este potrivit pentru toate tipurile de piele. Are efect regenerant in special pentru piele matura, uscata sau arsa de soare.

Ce trebuie sa stiu

Efect calmant

Lavanda are un parfum linistitor care poate fi asociat cu relaxarea si cu somnul, de aceea este un foarte bun remediu natural in tratarea anxietatii. Aceasta are proprietati care diminueaza anxietatea, avand efecte benefice si in cazul depresiilor.

Extractul de lavanda BIO din acest ulei esential este ca un sedativ natural, deoarece actioneaza direct pentru a te ajuta sa ai un somn linistit si este de ajutor in cazul persoanelor care se confrunta cu insomnia.

Calmeaza si prin uzul extern

Uleiul esential de lavanda se poate folosi in procesul de aromaterapie, dar se poate aplica si direct pe piele. Acesta se aplica la incheieturile mainilor. Calmeaza nervozitatea atat prin inspirarea de vapori, cat si prin patrunderea uleiului in piele.

Uleiul esential de lavanda are foarte multe proprietati benefice pentru organism si minte, si pe langa acestea, uleiul aplicat pe piele poate tine tantarii la distanta.

Beneficii complexe

Acest ulei esential de lavanda poate fi folosit si pentru a trata diverse afectiuni externe ale pielii. Are efect regenerant in special pentru piele matura, uscata sau arsa de soare.

Descopera beneficiile aromaterapiei cu lavanda, pentru un somn linistit si o minte relaxata. Bucura-te de natura si ai grija de pielea ta cu acest ulei esential de lavanda.

Cum il folosesc

Se toarna 2-4 picaturi in aparatul de aromaterapie pentru o sesiune de aromaterapie in propria casa, sau chiar in masina. Se toarna 4-6 picaturi in uleiul de migdale pentru masaj, pentru realizarea unui masaj terapeutic. Doar pentru uz extern. Nu lasati la indemana copiilor.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.

Cod: 4605

Brand: Krauter

Cantitate/dimensiune: 10ml

Greutate: 15g

Ingrediente

Caprylic / Capric Triglyceride, Lavandula Angustifolia flower extract*, Limonene, Linalool. *from organic farming.

 

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulei esential de Lavanda BIO, Life Care”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulei esential de Lavanda BIO, Life Care
Ulei esential de Lavanda BIO, Life Care

28.99 lei

Sana Vida
Logo