Life Impulse Antioxidant cu vitamine si coenzima Q10

29.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 743 Categories: ,

Beneficii: protejeaza sanatatea inimii antioxidant bogat in aminoacizi lupta impotriva radicalilor liberi

Add your review

Descriere

Sanatatea inimii tale este esentiala la orice varsta. Este important sa o protejezi. Antioxidant, cu vitamine si coenzima Q-10, Life Care® este un supliment alimentar bogat in aminoacizi. Puternic antioxidant care protejeaza sanatatea inimii. Lupta impotriva radicalilor liberi. Regleaza organismul.

Ce trebuie sa stiu

Protejeaza sanatatea inimii

Coenzima Q10 este o substanta similara vitaminelor, care se gaseste in fiecare celula din organismul uman, fiind folosita in producerea de energie care duce la intretinerea organelor si dezvoltarea organismului. Sustine sanatatea inimii. Produsul Antioxidant, cu vitamine si coenzima Q-10, Life Care® poate ajuta la mentinerea sanatatii intregului sistem cardio-vascular dar si la cresterea nivelului energetic.

Regleaza organismul

Antioxidant, cu vitamine si coenzima Q-10, Life Care® este bogat in aminoacizi si antioxidanti. Specialistii spun ca stilul de viata dezorganizat afecteaza nivelul coenzimei Q10 din organism, astfel ca de multe ori e necesar sa intervenim pentru reglarea lui. Suplimentul alimentar este un bun antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi.

Previne imbatranirea

Activii din suplimentul alimentar lupta impotriva efectelor imbatranirii. Previne afectiunile cardiace. Acest produs nu contine ingrediente de origine animala si nu este testat pe animale. Poate fi folosit atat de femeile insarcinate, cat si de catre cele care alapteaza.

Ofera-i inimii tale grija de care are nevoie. Atunci cand ea functioneaza bine, emotiile zilnice nu te ingrijoreaza mai tare si le poti trai la maxim.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Life Impulse Antioxidant cu vitamine si coenzima Q10”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Life Impulse Antioxidant cu vitamine si coenzima Q10
Life Impulse Antioxidant cu vitamine si coenzima Q10

29.99 lei

Sana Vida
Logo