Life Impulse Acai HealthyMix, protector hepatic

21.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 7340 Category:

Beneficii: ajuta secretia digestiva, ajuta mobilitatea gastrointestinala, benefic pentru sanatatea hepatica

Add your review

Descriere

Acai HealthyMix, cu ghimbir si acai BIO, Life Care® este o combinatie deosebita pe baza de extract de Acai, pulbere de ghimbir BIO si frunze de papadie, care ajuta la protectia celulelor hepatice, eliminarea naturala a grasimilor si la imbunatatirea digestiei. Acest supliment alimentar este bogat in vitamine, necesare organismului pentru o buna functionare zilnica. Acai HealthyMix, cu ghimbir si acai BIO, Life Care® nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale inainte de a fi comercializat. Produsul nu este recomandat copiilor sub 15 ani si nu poate inlocui dieta normala. Pentru efecte vizibile, se recomanda consumul a 1 sau 2 capsule pe zi din acest supliment alimentar Acai HealthyMix, cu ghimbir si acai BIO, Life Care®.

Ce trebuie sa stiu

Ajuta secretia digestiva

Acai HealthyMix, cu ghimbir si acai BIO, Life Care® are un complex de ingrediente naturale, precum extracte BIO de Acai, ghimbir sau frunze de papadie, care iti vor reda o digestie usoara. Fructul de acai contine acizi grasi si aminoacizi, vitaminele A, B1, D, E, iar papaya este bogata intr-o enzima numita papaina ce are un efect puternic digestiv. In plus, papadia este benefica pentru a facilita secretia de suc gastric.

Eficient in reducerea colesterolului

Ghimbirul este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra sanatatii organismului. Extractul de ghimbir BIO din compozitia suplimentului alimentar Acai HealthyMix, cu ghimbir si acai BIO, Life Care® ajuta la reducerea colesterolului rau din sange si corp. In acelasi timp, ghimbirul este un vasodilatator si poate contribui la scaderea tensiunii arteriale, facilitand astfel circulatia sangelui.

Benefic pentru sanatatea hepatica

Acai HealthyMix, cu ghimbir si acai BIO, Life Care® ajuta la imbunatatirea sanatatii hepatice. Produsul actioneaza ca un scut pentru toxine si reziduuri metabolice. Regenereaza celulele hepatice si contribuie la secretia normala a bilei. Acest supliment alimentar are in compozitia lui numeroase vitamine cu proprietati detoxifiante si actiune hepatoprotectoare.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Life Impulse Acai HealthyMix, protector hepatic”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Life Impulse Acai HealthyMix, protector hepatic
Life Impulse Acai HealthyMix, protector hepatic

21.99 lei

Sana Vida
Logo