Calciu Coral complex de minerale si oligoelemente

136.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Beneficii: diminueaza stresul, usor de absorbit in organism, intareste structura osoasa, accelereaza refacerea rupturilor osoase, absorbtie imediata

Add your review

Descriere Calciu Coral complex de minerale si oligoelemente

Life Impulse Calciu Coral este un supliment alimentar care ajuta la restabilirea echilibrului mineral din organism. Acesta are o compozitie complexa de minerale si oligoelemente, care ajuta la diminuarea stresului cotidian, intarirea oaselor si a dintilor si previne manifestarile spasmofiliei. Este usor de absorbit in sistemul digestiv, datorita vitaminei D.

Suplimentul alimentar Life Impulse Calciu Coral este un produs vegan, care nu a fost testat pe animale si nu contine ingrediente de origine animala. Se recomanda a se consuma 2 linguri pe zi la adulti si 1 lingura pe zi la copiii peste 12 ani, preferabil dimineata pe stomacul gol. Pentru femeile gravide sau care se afla in perioada de alaptare este necesar un consult de specialitate inainte de a consuma Life Impulse Calciu Coral.

Ce trebuie sa stiu

Beneficiile calciului coral

Calciul Coral asigura dezvoltarea armonioasa a sistemului osteo-articular si este util in restabilirea echilibrului mineral si refacerea pH-ului alcalin al organismului. Acest ingredient al acestui supliment alimentar Life Impulse Calciu Coral este formula ideala pentru suplimentarea necesarului de calciu atat in cazul adolescentilor, cat si in cazul adultilor. In plus, alaturi de calciu, in compozitia calciului coral se gaseste si o mare cantitate de magneziu ce intervine atat in buna absorbtie a calciului cat si in sustinerea sistemului neurologic si muscular.

Contine Vitamina D

Vitamina D este una dintre substantele de care organismul nostru are nevoie pentru a ramane sanatos. Alaturi de calciul coral din compozitia acestui supliment alimentar Life Impulse Calciu Coral, vitamina D ajuta la formarea oaselor si la mentinerea sanatatii lor. De asemenea, aceasta asigura fixarea calciului in oase si dinti si ofera o mineralizare osoasa corecta. Vitamina D din acest supliment alimentar faciliteaza absorbtia calciului in organism.

Rezultate rapide

Consumat zilnic, dupa doza recomandata de 2 linguri pentru adulti si una pentru copiii cu varsta de peste 12 ani, suplimentul alimentar Life Impulse Calciu Coral asigura o buna functionare a sistemului osos si intareste oasele si dintii. In plus, acesta ajuta la accelerarea refacerii in cazul unor fracturi osoase si diminueaza stresul si senzatia de oboseala.

Cum il folosesc

Se recomanda 2 linguri pe zi la adulti; 1 lingura pe zi la copiii, peste 12 ani. Preferabil a se lua dimineata pe stomacul gol. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic sau dieta normala.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
VEGAN
VEGETARIAN
KOSHER
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Cod: 885

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 946ml

Greutate: 1050g

Ingrediente

Ingrediente/ 30ml: Calciu 845.8 mg -106% din VNR*, Vitamina C ( Acid acorbic ) 05.7 mg – 132% din VNR*, Zinc 5.1 mg – 51% din VNR*, Amestec de nutrienți marini 2.6 mg*, Vitamina D3 (colecalciferol) 1.1 mg – 22% din VNR*. Alte ingrediente: Apă filtrată; pectină 26775.5 mg; 76.1 mg, Sirop invertit mediu; acidifiant-acid citric 148.0 mg, Arome – mango, portocală 7.9 mg; 12.7 mg, Conservant- sorbat de potasiu 84.6 mg, Agent de îngroșare-gumă de guar 76.1 mg, Coloranți- dioxid de titaniu, beta caroten 5.3 mg; 3.2 mg, VNR – Valoare Nutritionala de Referinta – cf. Reg.UE 1169/2011 *- VNR nu este stabilită . Variaţia ingredientelor +/- 10%

Informatii extra

Notificat INSP/CRSPT: Seria AB, NR. 1393

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calciu Coral complex de minerale si oligoelemente”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calciu Coral complex de minerale si oligoelemente
Calciu Coral complex de minerale si oligoelemente

136.99 lei

Sana Vida
Logo