Spray anti insecte, Protekt Spray, cu citronela si plante BIO, Life Care

27.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 4460 Categories: ,

Spray anti insecte tine insectele la distanta potrivit pentru pielea copiilor se absoarbe repede lasa pielea foarte fina miros foarte placut

Add your review

Descriere

Cum ar fi sa te bucuri de sezonul cald fara muscaturi de insecte?

Fara mancarimi si fara urme neplacute. O vara in care poti sa te bucuri de oamenii din jurul tau si de relaxarea de care ai nevoie. In natura, acasa sau in orice vacanta Spray anti insecte, Protekt Spray, cu citronela si plante BIO, Life Care® este un spray impotriva insectelor, care previne intepaturile si calmeaza pielea sensibila dupa intepaturi.

Ce trebuie sa stiu

Dublu efect: PROTEJEAZA si CALMEAZA!

Spray anti insecte, Protekt Spray, cu citronela si plante BIO, Life Care® este un spray impotriva insectelor, cu efect dublu. Te protejeaza de intepaturile insectelor atunci cand iesi in natura. In acelasi timp, poate fi un bun calmant al pielii iritate dupa muscatura insectelor, in cazul in care ai uitat sa il utilizezi. Este potrivit chiar si pentru pielea celor mici.

Pe baza de plante

Spray anti insecte, Protekt Spray, cu citronela si plante BIO, Life Care® are la baza o combinatie de plante BIO precum aloe vera, masline, lavanda, dar si citronela, pentru a tine insectele la distanta. Aceasta combinatie este perfecta si pentru ingrijirea speciala a pielii. Se absoarbe repede si lasa pielea foarte fina. Are un miros foarte placut. Uleiul de masline are efect calmant asupra pielii iritate. Hidrateaza si lasa un miros fin si placut, care nu atrage insectele. Uleiul de citronella, datorita esentei puternice, nu permite apropierea insectelor de suprafata de piele pe care este folosit.

Bucura-te de o iesire in natura cu familia sau prietenii asa cum iti doresti. Fara muscaturi. Fara mancarimi. Doar relaxare si voie buna. Spray anti insecte, Protekt Spray, cu citronela si plante BIO, Life Care® este aliatul tau in orice vacanta sau vara. Foloseste un spray impotriva insectelor potrivit pentru toata familia.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spray anti insecte, Protekt Spray, cu citronela si plante BIO, Life Care”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Spray anti insecte, Protekt Spray, cu citronela si plante BIO, Life Care
Spray anti insecte, Protekt Spray, cu citronela si plante BIO, Life Care

27.99 lei

Sana Vida
Logo