Gel recuperator post traumatic “Barba Tatei” cu plante BIO Krauter

- 17%

Original price was: 37.99 lei.Current price is: 31.65 lei.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 3
SKU: 4450 Category:

Beneficii: favorizeaza cicatrizarea proprietati astringente si calmante recuperare rapida regenerarea pielii

Add your review

Descriere
Atunci cand ne lovim de probleme la care nu ne asteptam, este important sa gasim produsul potrivit pentru tot ceea ce ne deranjeaza. Fie ca ai suferit o entorsa, luxatie sau fractura, remediile naturale precum extractul de ginseng, vita de vie si tataneasa te ajuta in recuperarea rapida si regenerarea pielii. Gelul recuperator, Barba Tatei, cu tataneasa si plante BIO, Life Care® are proprietati astringente si calmante, astfel favorizand recuperarea.

Ce trebuie sa stiu
Recuperare rapida

Gelul recuperator, Barba Tatei, cu tataneasa si plante BIO, Life Care® are proprietati remarcabile in procesul de recuperare in cazul unor accidentari minore. Gelul se remarca prin continutului ridicat de extracte de ginseng, vita de vie si tataneasa provenite din medii controlate biologic, recunoscute pentru proprietatile benefice in caz de fracturi si a entorselor.

Lupta impotriva inflamatiilor

De asemenea, gelul contine lemongrass, mentol si camofr ce au proprietati astringente si calmante. Ginseng-ul din compozitie are capacitatea de a fortifica organismul si de a intensifica activitatea sistemului imunitar, grabind astfel vindecarea. Tataneasa favorizeaza cicatrizarea si regenerarea rapida a pielii si a musculaturii, cat si sudarea rapida a fracturilor.

Ajutor pentru recuperarea sistemului locomotor

Gelul are in compozitie planta Barba Tatei, recunoscuta pentru proprietatile sale remarcabile de a ajuta in recuperarea diverselor accidentari ale sistemului locomotor, precum: contuzii, luxatii, entorse sau fracturi. Gelul recuperator, Barba Tatei, cu tataneasa si plante BIO, Life Care®este recomandat pentru accelerarea procesului de recuperare.

Uita de durerile indelungate si suparatoare si gaseste alinare cu ajutorul Gelului recuperator, Barba Tatei, cu tataneasa si plante BIO, Life Care®

Cod: 4450

Brand: Krauter

Cantitate/dimensiune: 250ml

Greutate: 250g

Ingrediente
Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Symphytum Officinale Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract*, Vitis Vinifera Leaf Extract*, Cymbopogon Citratus Extract*, Menthol, Camphor, Maltodextrin, Sodium Carbomer, CI 19140. *ingredients from biologically controlled environments

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gel recuperator post traumatic “Barba Tatei” cu plante BIO Krauter”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gel recuperator post traumatic “Barba Tatei” cu plante BIO Krauter
Gel recuperator post traumatic “Barba Tatei” cu plante BIO Krauter

Original price was: 37.99 lei.Current price is: 31.65 lei.

Sana Vida
Logo