Life Impulse NADH PLUS- 20mg – Energizant fizic si mental

149.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 2

Beneficii: Energizant fizic si mental, Mareste eficienta activitatii intelectuale, Produce energie in toate celulele organismului, Reduce stresul oxidativ, Imbunatateste memoria si concentrarea

Add your review

Descriere

Life Impulse NADH PLUS este un supliment alimentar care ajuta la imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare. Este eficient pentru oamenii care trec prin perioade stresante sau aglomerate, deoarece imbunatateste performanta cognitiva.

Acest supliment alimentar este un produs vegan, nerecomandat persoanelor sub 16 ani.
Life Impulse NADH PLUS nu contine ingrediente de origine animala si nu este testat pe animale. In cazul femeilor gravide sau care alapteaza sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului, se recomanda un consult de specialitate inainte de a utiliza suplimentul alimentar de la Life Impulse.

Ce trebuie sa stiu

Contine NADH

NADH este o coenzima derivata din vitamina B3, cu rol activ in toate celulele vii ale organismului. Ca ingredient al suplimentului alimentar Life Impulse NADH PLUS, aceasta favorizeaza producerea energiei in corp, sustine celulele organismului in fata actiunii radicalilor liberi si mentine starea buna de spirit si concentrarea la nivelul sistemului nervos.

Doza zilnica de vitamina C

Actiunea antioxidanta a vitaminei C din compozitia suplimentului alimentar Life Impulse este esentiala pentru a asigura buna functionare a creierului. Celulele nervoase necesita un nivel optim de vitamina C pentru a rezista stresului fizic si oxidativ. Suplimentul alimentar cu NADH de la Life Impulse reprezinta doza zilnica, recomandata, de vitamina C pentru sistemul nervos.

Efect antiaging

Datorita continutului de antioxidanti din coenzima NADH, prezenta in acest supliment alimentar Life Impulse, celulele nervoase sunt ferite de oxidare si imbatranire. Astfel, sistemul nervos este ferit de efectele negative ale radicalilor liberi, precum poluarea, radiatiile solare sau stresul oxidativ. Nivelul de energie creste si starea de bine apare inca de la prima capsula de Life Impulse NADH PLUS.

Cum il folosesc

Cate 1 tableta /zi. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 16 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. A se feri de lumina, a se pastra la loc uscat si racoros. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
VEGAN
VEGETARIAN
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Cod: 7049

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 7g

Greutate: 13g

Ingrediente

Cutie cu 30 de tablete. O tableta contine urmatoarele ingrediente: 20 mg NADH, 20 mg acid ascorbic. Alte ingrediente: celuloza – q.s .

Informatii extra

Notificat de MS/CRSPT: Seria AB, Nr. 2114

 

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Life Impulse NADH PLUS- 20mg – Energizant fizic si mental”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Life Impulse NADH PLUS- 20mg – Energizant fizic si mental
Life Impulse NADH PLUS- 20mg – Energizant fizic si mental

149.99 lei

Sana Vida
Logo