krauter pentru musculatura, Gheara Dracului

- 15%

Original price was: 40.99 lei.Current price is: 34.99 lei.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add your review

Descriere

Capsule pentru musculatura, Gheara Dracului®, Life Care® este un supliment alimentar special, cu un mix de ingrediente, conceput pentru a reprezenta, impreuna cu gelul racoritor, Gheara Dracului®, cu plante BIO, Life Care® cod 4453/4454, o solutie completa de ajutor in cazul inflamatiilor articulare sau musculare. Capsulele pentru musculatura, Gheara Dracului®, Life Care® actioneaza din interior asupra zonelor afectate, pentru o calmare mai rapida a disconfortului muscular si articular. Completeaza si maximizeaza actiunea din exterior a gelului racoritor, Gheara Dracului®, cu plante BIO, Life Care®, direct de la “radacina”.

Ce trebuie sa stiu

Calmeaza durerile musculare si articulare

Gheara Dracului este o planta folosita de sute de ani pentru beneficiile antiinflamatoare si analgezice. Turmeric si seleniu sunt recunoscute pentru proprietatile lor benefice asupra durerilor musculare si articulare. Impreuna, toate acestea pot avea o actiune de calmare din interior asupra zonelor cu probleme.

Reduce inflamatiile

Suplimentul contine si gheara pisicii, care este o planta asociata dintotdeauna cu beneficiile excelente impotriva artritei, fiind folosita de sute de ani pentru calmarea durerile cauzate de inflamatii. Ghimbirul BIO din compozitia capsulelor este o planta cu beneficii multiple, amintind aici pe cele antiinflamatoare si de eliminare a toxinelor. Poate ajuta in caz de dureri musculare.

Redu senzatia de articulatii dureroase! Actioneaza atat intern cu ajutorul capsulelor pentru musculatura, Gheara Dracului®, Life Care® si la exterior cu gelul racoritor, Gheara Dracului®, cu plante BIO, Life Care®.

Cum il folosesc

Primele 15 zile 1-2 capsule pe zi, insotite de folosirea zilnica a gelului antiinflamator Gheara Dracului, iar în urmatoarele 15 zile se foloseste doar gelul antiinflamator. Pentru rezultate de profunzime se recomanda 3 luni de utilizare. * aceasta schema reprezinta doar o sugestie, recomandam consultarea medicului pentru personalizarea specifica fiecaruia

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale

Cod: 4101

Brand: Krauter

Cantitate/dimensiune: 15g

Greutate: 22g

Ingrediente

Cutie cu capsule 30. O capsula contine urmatoarele ingrediente : Gheara dracului-200mg-*, gheara pisicii-150mg-*, curcuma-50mg-*, extract de ghimbir BIO-30mg-*, seleniu-25µg-50% din DZR. Alte ingrediente: capsula de gelatina qs. DZR – Doza Zilnica Recomandata, *- DZR nu este stabilita. Variatia ingredientelor +/- 10%

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “krauter pentru musculatura, Gheara Dracului”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

krauter pentru musculatura, Gheara Dracului
krauter pentru musculatura, Gheara Dracului

Original price was: 40.99 lei.Current price is: 34.99 lei.

Sana Vida
Logo