Sampon pentru volum cu musetel BIO

27.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Beneficii reda stralucirea firului de par confera volum parului indeparteaza excesul de de sebum.

Add your review

Sampon pentru volum, cu musetel BIO

Descriere

Un par curat si sanatos este ideal pentru a te simti bine in pielea ta. Sampon pentru volum, cu musetel BIO, Life Care® are un continut bogat in ingrediente BIO precum musetelul, ginsengul, galbenelele si rozmarinul. Acestea au o actiune benefica purificatoare si revitalizanta asupra scalpului si parului.

Ce trebuie sa stiu

Ofera volum si stralucire

Samponul pentru volum ofera stralucire parului si il hidrateaza. Intareste radacina firului de par prin indepartarea excesului de sebum. Curata delicat scalpul si activeaza circulatia sanguina a acestuia. Un sampon care iti va face parul sa straluceasca. Ginsengul tonifica si vitalizeaza parul moale si lipsit de volum. Are un parfum delicat si este potrivit si pentru scalpul sensibil.

Previne uscarea

Sampon pentru volum, cu musetel BIO, Life Care® previne uscarea parului. Il hidrateaza in profunzime datorita extractului de musetel. Extractul de galbenele cicatrizeaza ranile mici de pe suprafata scalpului. Rozmarinul purifica scalpul incarcat. Samponul cu musetel poate fi folosit pentru uzul zilnic. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea sensibila.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sampon pentru volum cu musetel BIO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sampon pentru volum cu musetel BIO
Sampon pentru volum cu musetel BIO

27.99 lei

Sana Vida
Logo