Crema cu ulei din sambure de struguri si galbenele BIO, Life Care®

31.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 1

Beneficii: Impiedica deshidratarea pielii, Intarzie imbatranirea pielii, Previne degradarea celulara, Reda elasticitatea naturala

Add your review

Crema cu ulei din sambure de struguri si galbenele BIO, Life Care®

Descriere

Crema cu ulei din sambure de struguri si galbenele BIO, Life Care® este bogata in vitamine, impiedica deshidratarea pielii si ajuta la regenerarea naturala a celulelor acesteia. In plus, crema este conceputa special pentru a incetini procesul de formare al ridurilor, previne degradarea celulara si faciliteaza circulatia sangelui si a oxigenului in tesuturile pielii. Aplicata zilnic pe pielea curata, crema cu ulei din sambure de struguri si galbenele BIO, Life Care® este perfecta pentru un ten stralucitor, sanatos si intinerit.

Ce trebuie sa stiu

Extract de ulei din sambure de struguri BIO

Contine uleiul din sambure de struguri BIO, ce tonifica pielea, fara a o lasa grasa, faciliteaza refacerea nivelului de colagen din piele si redarea elasticitatii acesteia in timp. In plus, uleiul din sambure de struguri ajuta crema hidratanta Life Care® sa fie absorbita imediat in piele, dupa aplicare.

Galbenele BIO

Galbenelele hidrateaza intens pielea intreaga zi si ajuta la protejarea ei impotriva factorilor daunatori din mediu, precum razele solare, praf sau poluare, formand un strat protector pe piele. Extractul de galbenele in combinatie cu extractul de aloe vera BIO asigura nutritia tesuturilor si fac ca aceasta crema sa se aplice foarte usor si rapid.

Impiedica formarea ridurilor

Crema cu ulei din sambure de struguri si galbenele BIO, Life Care® este perfecta pentru persoanele care isi doresc sa incetineasca procesul de aparitie a ridurilor sau care vor sa le estompeze pe cele deja aparute. Crema faciliteaza producerea de colagen in piele si mentine aspectul tanar al tenului tau un timp indelungat. Uleiul de jojoba BIO din compozitie este bogat in vitamine si antioxidanti, ce mentin pielea sanatoasa si frumoasa.

Ofera-i pielii tale ce este mai bun si bucura-te in fiecare zi de darurile naturii!

Cum il folosesc

Se aplica pe pielea curata si se maseaza usor pana la absorbtia totala in piele. Produsul nu are contraindicatii in timpul sarcinii sau alaptarii. Insa, este indicat ca produsul sa fie testat initial pe o portiune mica de piele si apoi pe toata suprafata dorita, deoarece in aceasta perioada este posibil ca sensibilitatea sa fie crescuta si astfel perceptia efectului sa difere fata de perioadele anterioare.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale.

Cod: 4546

Brand: Krauter

Cantitate/dimensiune: 200ml

Greutate: 250g

Ingrediente

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Methylpropanediol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceteareth-20, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Vitis Vinifera Seed Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Theobroma Cacao Seed Butter, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Cetyl Palmitate, Ceteareth-12, Decyl Oleate, Sodium Carbomer, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Alcohol Denat. *ingredients from biologically controlled environments.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crema cu ulei din sambure de struguri si galbenele BIO, Life Care®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Crema cu ulei din sambure de struguri si galbenele BIO, Life Care®
Crema cu ulei din sambure de struguri si galbenele BIO, Life Care®

31.99 lei

Sana Vida
Logo