Demachiant bifazic cu Aloe Vera Biotissima – certificat BIO

59.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Beneficii: Curata delicat pielea Hidrateaza pielea Lumineaza tenul

Add your review

Descriere

Demachierea presupune curatarea tenului de impuritati si produse de machiaj, fiind un pas foarte important pentru sanatatea pielii tale. Este necesar sa indepartezi machiajul zilnic si sa nu omiti acest pas din ritualul de ingrijire. Demachiantul bifazic cu Aloe Vera Biotissima® este ideal pentru piele deoarece are o textura catifelata imbogatita cu activatori celulari, devenind o emulsie foarte blanda.

Ce trebuie sa stiu

Curata delicat pielea

Formula demachiantului este extrem de eficienta pentru indepartarea machiajului, chiar si pentru cel rezistent la transfer. Eficienta este data de structura dubla a demachiantului: ulei si lotiune. Demachiaza, hidrateaza si confera luminozitate tenului, lasandu-l fin si catifelat. Nu este nevoie de frecare sau clatire. Este potrivit pentru toate toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil, deoarece este delicat cu pielea.
Hidrateaza pielea

Continutul concentrat de Phytosqualane si de ulei de macadamia confera demachiantului o textura usoara, care ii permite sa fie foarte rapid absorbit de piele. Uleiul de Macadamia este cea mai bogata sursa BIO de acid palmitoleic cu o consistenta asemanatoare cu cea a sebumului. Aceste doua ingrediente hidrateaza tenul in profunzime si confera elasticitate pielii. Este recomandat persoanelor cu tenul uscat deoarece ii asigura hidratarea de care are nevoie.

Experimenteaza un ritual de curatare puternic, cu ingrediente BIO, care iti lasa pielea incredibil de hidratata!

Cum il folosesc

Se agita usor si se aplica cu ajutorul unei dischete demachiante pe piele. Hidrateaza pielea si indeparteaza delicat machiajul rezistent la transfer.

Atentionari

* demachiaza, hidrateaza si lumineaza tenul.

 

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Demachiant bifazic cu Aloe Vera Biotissima – certificat BIO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Demachiant bifazic cu Aloe Vera Biotissima – certificat BIO
Demachiant bifazic cu Aloe Vera Biotissima – certificat BIO

59.99 lei

Sana Vida
Logo