EchinaPlus cu echinaceea, propolis si vitamina C

36.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 856 Category:

Beneficii: solutie naturala impotriva racelii si gripei, sustine sistemul imunitar, poate fi folosit de intreaga familie, are efect rapid

Add your review

Life Impulse EchinaPlus cu echinaceea, propolis si vitamina C

Descriere
Sistemul imunitar are nevoie de sustinere constanta pentru a face fata factorilor externi care pot provoca scaderea nivelului de protectie. EchinaPlus Life Impulse este un supliment pentru imunitate cu echinaceea, propolis si vitamina C. Este o solutie naturala impotriva racelii si gripei. Poate fi folosit de intreaga familie si are efect rapid. Sanatos si eficient.

Ce trebuie sa stiu

Sustine sistemul imunitar

EchinaPlus este un supliment alimentar care aduce beneficiile din Echinaceea, Propolis si Vitamina C din maces. Acestea sunt surse naturale ce ajuta sistemul respirator. Sunt cunoscute si pentru efectele benefice asupra functionarii normale a sistemului imunitar. Contine si un ingredient natural special – extract apos din scoarta de Larix laricina – Zada, cu beneficii importante in sustinerea sistemului imunitar.

Solutie naturala cu beneficii multiple

Extractul de Larix Laricina sau extractul de zada are proprietati puternice impotriva gripei, a racelilor si a virusilor care afecteaza buna functionare a organismului.
Echinaceea este extraordinara in caz de bronsite, viroze, inflamatii ale gatului. Macesele sunt un vitaminizant natural care creste rezistenta capilarelor sangvine. Propolisul este un antibiotic natural cu capacitatea de a intari organismul impotriva infectiilor de pana la 40 de ori mai mare fata de multe alte ingrediente.

Produsul nu contine substante cu potential alergic. Este un produs vegan si vegetarian. Nu contine ingrediente de natura animala si nu a fost testat pe animale.

Sanatatea e mai buna decat toate. Este important sa o protejezi si sa ai grija de imunitatea ta.

Cum il folosesc

Mod de administrare: Se administreaza prin dizolvare in 200 ml apa calda, 1-3 plicuri/zi. Este recomandata copiilor cu varsta peste 2 ani (un pliculet pe zi) si adultilor. Eficacitatea produsului este cu atat mai mare, cu cat administrarea se face de la primele manifestari respiratorii neplacute.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
VEGAN
VEGETARIAN
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

 

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “EchinaPlus cu echinaceea, propolis si vitamina C”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EchinaPlus cu echinaceea, propolis si vitamina C
EchinaPlus cu echinaceea, propolis si vitamina C

36.99 lei

Sana Vida
Logo