Sanobil – Anghinare pentru protectie biliara

24.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 7015 Category:

sano bil Beneficii: stimuleaza producerea bilei, mentine normal nivelul trigliceridelor, mentine colesterolul normal, accelereaza tranzitul intestinal anghinare pentru protectie biliara

Add your review

Life Impulse? Sanobil – Anghinare pentru protectie biliara

Descriere

Problemele digestive sau biliare pot fi destul de comune in randul unor persoane. Tratarea lor este necesara pentru a putea avea o viata linistita, fara restrictii. Life Impulse Sanobil stimuleaza producerea bilei. Mentine normal nivelul trigliceridelor si al colesterolul. Accelereaza tranzitul intestinal. Suplimentul alimentar cu anghinare poate fi suport in blocajele de functionare ale colecistului.

Ce trebuie sa stiu

Stimuleaza producerea bilei

Life Impulse® Sanobil este un supliment alimentar pe baza de anghinare, fiind cel mai cunoscut ingredient natural pur folosit pentru protejarea bilei, pentru problemele digestive, biliare si hepatice.
Planta este eficienta in caz de dischinezie biliara (fiere lenesa), colecist, dispepsie (digestie grea), infectii intestinale, hiperlipidemie si hipercolesterolemie.

Actiune complexa

Anghinarea are actiune coleretica (stimuleaza productia bilei de catre ficat). Stimuleaza eliminarea bilei din ficat. Regenereaza celulele hepatice. Diminueaza fermentatiile intestinale si balonarile. Este eficienta in caz de constipatii, hemoroizi, sau hipercolesterolemie. Scade nivelul colesterolului in sange. Benefica pentru care care sufera de diabet deoarece scade nivelul zaharului in sange. Suplimentul alimentar ajuta in caz de lipsa de pofta de mancare sau anorexie.

Compozitie diversificata

Substanta numita “cinarina” si ceilalti compusi bioactivi din extractul de anghinare au efect hepatoprotector, cu rolul de a mentine normal nivelul trigliceridelor si al colesterolului. Stimuleaza producerea si eliminarea bilei. Accelereaza tranzitul intestinal si previne aparitia crizelor de fiere.
Principiile active cuprinse in frunzele de anghinare si eficacitatea ei se datoreaza compozitiei sale: substante flavonoide, insulina, polifenoli, cinarina, saruri de potasiu si magneziu, substante oxidante si produsi sterolici.

Produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale.

Scapa de neplacerile create de bila si bucura-te de un nivel normal de colesterol. Totul este mai usor cand poti evita disconfortul zilnic.

Cum il folosesc

1-2 capsule pe zi persoanelor peste 16 ani.
Contraindicatii: In microlitiaza biliara putand sa porneasca si sa blocheze canalele biliare generand icter. In obstructia biliara sau colecist septat congenital. Femeilor care alapteaza. In caz de afectiuni renale.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sanobil – Anghinare pentru protectie biliara”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sanobil – Anghinare pentru protectie biliara
Sanobil – Anghinare pentru protectie biliara

24.99 lei

Sana Vida
Logo