Suc de Aloe Vera BIO si clorofila

94.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 895 Category:

suc aloe vera cu clorofila ajuta la detoxifierea organismului si la protejarea impotriva infectiilor si a inflamatiilor.suc aloe vera cu clorofila ajuta la detoxifierea organismului si la protejarea impotriva infectiilor si a inflamatiilor.

Add your review

Life Impulse? Suc de Aloe Vera BIO si clorofila – Detoxifiant, fortifiant

Descriere

Life Impulse® suc de Aloe Vera BIO si clorofila este un supliment alimentar care foloseste caracteristicile deosebite ale Aloei Vera in combinatie cu cele ale clorofilei, ce poate ajuta la detoxifierea organismului si la protejarea impotriva infectiilor si a inflamatiilor. Suplimentul este un amestec detoxifiant si fortifiant cu gust placut de menta, compus din clorofila (sangele verde) si din aloe vera. Produsul nu a fost testat pe animale si nu contine ingrediente de origine animala.

Ce trebuie sa stiu

Fortifica organismul

Aloe Vera este o planta renumita pentru nenumaratele ei proprietati benefice asupra organismului. Fortifica si mentine sanatatea sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului, avand si usoare proprietati laxative. Sustine sistemul imunitar datorita proprietatiilor antivirale, antibacteriene si analgezice.

Detoxifiant intestinal

Clorofila regleaza tranzitul intestinal si intareste organismul impotriva factorilor nocivi. Prin consumul regulat de aloe vera, pielea devine elastica si catifelata. Acest suc de aloe vera are o compozitie 100% naturala, fara coloranti si arome artificiale. Este bine tolerata de organism si are un gust placut. Acest produs este vegan.

Acest suc de aloe vera poate fi un restart pentru organismul tau!

Cum il folosesc

Se recomanda 1 lingura pe zi, incepand cu varsta de 12 ani. Preferabil a se consuma dimineata pe stomacul gol. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic sau dieta normala.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
VEGAN
VEGETARIAN
KOSHER
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Cod: 895

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 473ml

Greutate: 561g

Ingrediente

Ingrediente/1 lingura(15 ml): Clorofila sub forma de clorofilina de cupru si sodiu 116.9 mg – 0,77% din VNR*; Pulbere de Aloe Vera organic (Aloe barbadensis) 58.4 mg – 0,38% din VNR*; Alte ingrediente: Apa filtrata 14466.5 mg; Glicerina 556.6 mg ; Sorbat de potasiu 1.6 mg. VNR – Valoare Nutritionala de Referinta – cf. Reg.UE 1169/2011; *- VNR nu este stabilita. Variaţia ingredientelor +/- 10%

Informatii extra

Notificat MS/CRSPT : Seria AB, Nr. 1482

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suc de Aloe Vera BIO si clorofila”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Suc de Aloe Vera BIO si clorofila
Suc de Aloe Vera BIO si clorofila

94.99 lei

Sana Vida
Logo