Barley Grass BIO – Controlul colesterolului

24.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 7440 Category:

Beneficii: detoxifica organismul, asigura controlul colesterolului, excelent alcalinizant

Add your review

Life Impulse cu Barley Grass BIO – Controlul colesterolului

Descriere

Nivelul ridicat al colesterolul este o problema comuna. Cu siguranta te-ai confruntat si tu macar o data cu aceasta. Suplimentul alimentar Barley Grass, cu orz BIO, Life Care® te ajuta in reducerea colesterolului. Detoxifica organismul si este un excelent alcalinizant. Are la baza orzul verde care contine substante hranitoare, minerale si vitamine.

Ce trebuie sa stiu

Controleaza nivelul colesterolului

Barley Grass, cu orz BIO, Life Care® poate fi un excelent factor de control in reducerea colesterolului si bun alcalinizant. Orzul din compozitie asigura un mediu alcalin perfect pentru mentinerea echilibrata a balantei acido-bazice a organismului. Poate revitaliza organismul si poate ajuta la incetinirea procesului de imbatranire celulara.

Contine orz verde

Orzul verde este o sursa naturala bogata in substante hranitoare, minerale, vitamine, peste 20 de enzime vii, fibre, aminoacizi si albumine vegetale. Acestea sunt ideale pentru prevenirea starilor patologice.
Poate detoxifica si revitaliza organismul. Vine ca suport in echilibrarea nivelul de zahar din sange. Poate oferi o senzatie de satietate si poate ajuta in procesele de slabire. Poate incetini imbatranirea muschilor si a pielii. Neutralizeaza radicalii liberi si radiatiile de tip UV si RT.

Sustine muschiul cardiac

Asigura buna functionare a muschiului cardiac. Are actiune diuretica si mentine echilibrul acido-bazic. Produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale.

Revitalizeaza organismul tau prin reducerea nivelului de colesterol din sange. Bucura-te de o viata sanatoasa si plina de energie.

Cum il folosesc

Se recomanda 1-2 capsule pe zi, incepand cu varsta de 16 ani. Preferabil a se consuma in timpul meselor. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici. Suplimentul trebuie pastrat la intuneric, temperatura maxima de 20°C.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Alte informatii

Cod: 7440

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 8g

Greutate: 13g

Ingrediente

Cutie cu 30 capsule. O tableta (portia zilnica) contine urmatoarele ingrediente: Orz BIO (Hordeum vulgare) – 200 mg.
Variația ingredientelor +/-10%.

Informatii extra

Notificat MS/CRSPT:  Seria AB, Nr. 1147

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barley Grass BIO – Controlul colesterolului”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Barley Grass BIO – Controlul colesterolului
Barley Grass BIO – Controlul colesterolului

24.99 lei

Sana Vida
Logo