Crema de corp regeneranta, cu arnica montana BIO

26.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 4440 Category:

beneficii: actiune emolienta efect astringent si decongestiv stimuleaza circulatia periferica

Add your review

Crema de corp regeneranta, cu arnica montana BIO Krauter.

Descriere

Crema regeneranta pentru corp, cu arnica montana BIO, Life Care® este ideala pentru cicatricile de pe piele. Are actiune emolienta si un efect astringent si decongestiv. Stimuleaza circulatia periferica. Crema are un puternic efect regenerator si ajuta pielea sa isi recapete supletea naturala. Are in compozite plante provenite din culturi organice.

Ce trebuie sa stiu

Efect astringent si decongestiv

Crema regeneranta pentru corp, cu arnica montana BIO, Life Care® are proprietati calmante si de regenerare e pielii si tesuturilor datorita continutului bogat in plante si substante active.

Beneficii multiple

Crema cu arnica montana are actiune stimulatoare asupra circulatiei periferice. Proprietatile terapeutice ale florii de arnica au fost recunoscute incepand cu secolul al VI-lea. Arnica contine numerosi compusi chimici, cei mai importanti sunt heledin, flavonoizi si polizaharide, care pot reduce durerea si inflamatia. Arnica montana este un calmant natural care nu mascheaza doar durerea, ci stimuleaza procesele de vindecare ale corpului, fiind folosita ca remediu pentru traumatisme si tratarea vanatailor.

Ingrediente BIO

Extractele speciale din arnica montana, ulei de masline si ulei de avocado povenite din medii controlate biologic confera relaxare musculara si refacerea tesuturilor in caz de lovituri.

Reda-i supletea pielii tale cu un produs natural. Hidrateaza si protejeaza. Reface si stimuleaza. O crema de corp cu ingrediente BIO care te va ajuta sa calmezi pielea si sa te bucuri mai mult de finetea ei.

Cum il folosesc

Se aplica prin masare usoara pe pielea curata. A nu se lasa la indemana copiilor! Crema cu arnica montana are actiune emolienta, antiseptica, antiinflamatoare, cicatrizanta, stimulatoare asupra circulatiei periferice si efect astringent si decongestiv. Produsul nu are contraindicatii in timpul sarcinii sau alaptarii. Insa, este indicat ca produsul sa fie testat initial pe o portiune mica de piele si apoi pe toata suprafata dorita, deoarece in aceasta perioada este posibil ca sensibilitatea sa fie crescuta si astfel perceptia efectului sa difere fata de perioadele anterioare.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale.

Cod: 4440

Brand: Krauter

Cantitate/dimensiune: 250ml

Greutate: 290g

Ingrediente

Aqua, Hydrogenated Vegetable Oil, Glyceryl Stearate SE, Methylpropanediol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Arnica Montana Flower Extract*, Oenothera Biennis Oil*, Persea Gratissima Oil*, Panthenol, Parfum, Sodium Carbomer, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Alcohol Denat., Disodium EDTA, Phenoxyethanol, CI 13015, CI 15510. *ingredients from biologically controlled environments

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crema de corp regeneranta, cu arnica montana BIO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Crema de corp regeneranta, cu arnica montana BIO
Crema de corp regeneranta, cu arnica montana BIO

26.99 lei

Sana Vida
Logo