Lotiune pentru picioare, cu plante BIO

24.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Beneficii: tonifica si improspateaza, confera senzatie de racorire, inmoaie pielea aspra a calcaielor, inmoaie bataturile dureroase, grabeste procesul de regenerare

Add your review

Descriere

Daca iti simti picioarele grele si obosite dupa o zi de munca, lotiunea pentru picioare, cu plante BIO, Life Care® este ajutorul potrivit. Extractul de eucalipt si menta din lotiunea pentru picioare poate ajuta la relaxarea acestora, oferindu-le o senzatie de racorire si eliminand disconfortul bataturilor dureroase.

Ce trebuie sa stiu

Inmoaie bataturile dureroase

Picioarele obosite creeaza neplacere si impiedica desfasurarea normala a activitatilor zilnice, iar cand acestea sunt insotite si de bataturi pot fi un adevarat chin. Lotiunea pentru picioare contine tataneasa care are proprietati vitalizante, iar hameiul grabeste procesul de regenerare si poate ajuta la vindecarea bataturilor. Inmoaie stratul de celule moarte de la suprafata pielii.

Tonifica si improspateaza

Durerea muschilor si a articulatilor de la nivelul picioarelor este resimtita de foarte multe persoane, cauzele acesteia variind de la statul prelungit in picioare la purtarea unei incaltaminte neadecvate. Datorita continutului ridicat in extracte din menta si musetel provenite din medii controlate biologic, precum si in extracte de eucalipt, roinita, tataneasa, hamei si vasc, lotiunea pentru picioare ajuta la relaxarea imediata a picioarelor obosite, a gambelor si gleznelor supuse unei stari de greutate si umflare, imbunatateste vitalitatea si tonusul pielii obosite si aspre.

Relaxare imediata

Picioarele tale vor avea parte de relaxarea binemeritata, iar senzatia de oboseala poate disparea.
In acelasi timp, reduce secretia sudorala si indeparteaza mirosul neplacut al picioarelor. Ofera o senzatie placuta de confort si prospetime.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lotiune pentru picioare, cu plante BIO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lotiune pentru picioare, cu plante BIO
Lotiune pentru picioare, cu plante BIO

24.99 lei

Sana Vida
Logo