Complex de acid alfa lipoic cu biotina

45.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 7051 Categories: ,

Beneficii: Transporta glucoza spre corp, Efect antioxidant, Ofera energie, Sustine functionarea normala a metabolismului

Add your review

Complex de acid alfa lipoic cu biotina

Descriere
Acidul alfa lipoic este substanta hidro si liposolubila ce ajuta la transportul glucozei spre muschi si protejeaza celulele de actiunea radicalilor liberi. Este un antioxidant ideal care actioneaza la nivelul tuturor tesuturilor. Transforma glucidele in energie, reduce colesterolul si scade trigliceridele, ajuta la mentinerea elasticitatii peretilor vasculari si la buna functionare a sistemului circulator.

Life Impulse Complex de acid alfa lipoic cu biotina si crom actioneaza intracelular unde transforma glucidele in energie, contribuie la functionarea normala a metabolismului si la mentinerea unei valori normale a glucozei din sange.

Ce trebuie sa stiu

Beneficiile acidului alfa lipotic

Acidul alfa lipotic din compozitia suplimentului alimentar Life Impulse este un antioxidant excelent pentru organism. Acesta actioneaza eficient la nivelul tuturor tesuturilor. Este recunoscut pentru faptul ca poate transforma glucidele in energie, reduce colesterolul si scade trigliceridele din sange. In plus, acidul alfa lipotic are efecte benefice si asupra sistemului circulator, mentinand elasticitatea peretilor vasculari.

Vitamina B7

Vitamina B7, cunoscuta si sub denumirea de biotina, ajuta organismul, alaturi de acidul alfa lipoic, sa mentina o buna functionare a metabolismului. Extrage eficient proteinele si glucoza benefice pentru corp, din alimentele ingerate si le transporta eficient catre celulele vii ale organismului. In plus, aceasta vitamina este indicata persoanelor cu probleme cardiovasculare, deoarece ajuta la reducerea tensiunii arteriale si impiedica ingrosarea arterelor.

Contine crom

Cromul este un oligomineral de care corpul are nevoie in cantitati mici pentru o functionare sanatoasa. Contribuie la un metabolism normal al macronutrientilor si la mentinerea nivelului normal de glucoza in sange.

Este asociat cu longevitatea si o mai buna sanatate cardiaca datorita rolului sau in metabolizarea grasimilor, pe langa proteine, carbohidrati si alti nutrienti.

Biotina si cromul actioneaza sinergic si potenteaza efectul acidului alfa lipoic

Cum il folosesc

Cate 2 capsule /zi. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 16 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. A se feri de lumina, a se pastra la loc uscat si racoros. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
VEGAN
VEGETARIAN
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului

Alte informatii

Cod: 7051

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 10g

Greutate: 16g

Ingrediente

Cutie cu 30 de capsule. O capsula contine urmatoarele ingrediente: 90 mg acid alpha lipoic, 25 mcg biotina – 100 % din VNR, 20 mcg crom – 100% din VNR, 150 mg amidon de porumb. Alte ingrediente: 95 mg capsula din celuloza- q.s. VNR – Valoare Nutritionala de Referinta – cf. Reg.UE 1169/2011. *- VNR nu este stabilita. Variatia ingredientelor +/- 10%.

Informatii extra

Notificat de MS/CRSPT: Seria AB, Nr. 2134

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Complex de acid alfa lipoic cu biotina”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Complex de acid alfa lipoic cu biotina
Complex de acid alfa lipoic cu biotina

45.99 lei

Sana Vida
Logo