Acai, antioxidant si reglator metabolic

149.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 852 Category:

Acai, Beneficii: Echilibreaza metabolismul, sustine sistemul cardiovascular, puternic antioxidant, reduce nivelul colesterolului

Add your review

Life Impulse cu Acai – Antioxidant si reglator metabolic

Descriere

Life Impulse cu Acai este un supliment alimentar cu un complex nutritiv ideal de minerale, vitamine, antioxidanti, fitonutrienti si bioflavonoide, ce pot ajuta la echilibrarea metabolismului, la intarirea sistemului imunitar si la reglarea sistemului cardiovascular. Acest supliment alimentar este realizat cu ajutorul extractelor naturale provenite de la cele mai bogate in vitamine si minerale, fructe sau plante. Se recomanda 2-6 linguri de Life Impulse cu Acai, administrate in timpul mesei, persoanelor cu varsta de peste 12 ani. Produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu este testat pe animale. De asemenea, este recomandat ca femeile gravide sau care alapteaza sa ceara sfatul unui medic de specialitate inainte de a consuma acest supliment alimentar.

Cum il folosesc

Se recomanda 2-6 linguri pe zi, incepand cu varsta de 12 ani. Preferabil a se consuma in timpul meselor. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic sau dieta normala.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
Vegetarian
Kosher
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Cod: 852

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 946ml

Greutate: 1050g

Ingrediente

O portie (30 ml) contine : Ingrediente active: Suc organic de Acai ( Euterpe oleracea) 3507 mg*, Suc concentrat de cirese negre(Prunus serotina ) 2630 mg*, Suc organic din concentrat de mere(Malus domestica ) 1401 mg*, Suc organic din concentrat de pere(Pyrus communis) 1036 mg*, Suc de catina (Hippophae rhamnoides) 381 mg*, Acid ascorbic 72 mg – 90% din VNR*, Piure de zmeura organica (Rubus idaeus) 193 mg*, Pulbere din fruct de cirese negre (Prunus serotina ) 9 mg*, Pulbere din fruct de Maqui (Aristotelia chilensis) 9 mg*, Pulbere din fruct de rodie (Punica granatum ) 9 mg*, Pulbere din fruct de merisor (Vaccinium vitis-idaea ) 9 mg*, Pulbere din fruct de afine(Vaccinium myrtullus ) 9 mg*, Pulbere din fruct de zmeura rosie 9 mg*, Pulbere de soc (Sambucus nigra ) 9 m* Alte ingrediente: Apa filtrata 9085 mg, Sfecla inversata 2415 mg, Acidifiant- acid citric 234 mg, Conservant – sorbat de potasiu 72 mg, Pectina 9 mg, Agent de ingrosare- gumă de guar 9 mg, Sirop invertit mediu q.s. VNR – Valoare Nutritionala de Referinta – cf. Reg.UE 1169/2011 * – VNR nu este stabilita. Variatia ingredientelor +/- 10%

Informatii extra

Notificat prin ISPT/MSP: Seria AB, Nr.1390

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acai, antioxidant si reglator metabolic”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acai, antioxidant si reglator metabolic
Acai, antioxidant si reglator metabolic

149.99 lei

Sana Vida
Logo