Life Impulse Lady’s Desire

- 16%

Original price was: 54.99 lei.Current price is: 45.99 lei.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 740 Categories: ,

Beneficii complex de plante si vitamine poate avea efect afrodisiac poate imbunatati viata sexuala

Add your review

Life Impulse Lady’s Desire – tonic sexual pentru femei

Descriere

Life Impulse® Lady`s Desire stimuleaza apetitul sexual feminin. Este destinat femeilor de toate varstele. Rolul acestui supliment natural pentru femei este sa ajute la eliberarea unei cantitati suplimentare de hormoni sexuali, sa creasca fluxul sangvin in zona genitala si sa energizeze corpul intr-un timp mai scurt.

Ce trebuie sa stiu

Poate imbunatati viata sexuala

Acest supliment natural pentru femei contine un complex de ingrediente care pot creste dorinta sexuala. Aceste ingrediente sunt atent selectionate pentru proprietatile lor de stimulare a libidoului si de revitalizare a vietii sexuale a femeilor. Formula produsului se bazeaza pe ingrediente naturale si nu afecteza sanatatea femeilor.

Poate avea efect afrodisiac

Suplimentul nutritiv de la Life Impulse® actioneaza ca un tonic sexual pentru femei. Ingredientele active ale plantelor contribuie la o viata de cuplu normala prin stimularea apetitului si a activitatii sexuale. Aceste ingrediente pot avea efect afrodisiac. Stimuleaza libidoul si amplifica dorinta sexuala. Se poate folosi de orice femeie care are peste 18 ani.

Bucura-te de o viata de cuplu armonioasa cu ajutorul acestui supliment natural pentru femei Life Impulse® Lady`s Desire!

Cum il folosesc

Se recomanda 2 capsule pe zi, incepand cu varsta de 18 ani. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic sau dieta normala.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.

Alte informatii

Cod: 740

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 14g

Greutate: 26g

Ingrediente

Cutie cu 30 capsule : Extract sec de Don Quai ( Angelica sinensis) 150 mg*; Extract sec de Tribulus terrestris 60 mg*; Salvie bio (Salvia officinalis) 50 mg*; Extract de Ginseng roşu (Panax ginseng) 50 mg*; Extract de Scorţişoară (Cinnamonum verum) 50 mg*; Extract sec de Gingko biloba 40 mg*; Alte ingrediente: înveliş de gelatină -q.s., colorant – dioxid de titaniu. VNR – Valoare Nutrițională de Referință – cf. Reg.UE 1169/2011; *- VNR nu este stabilită; Variaţia ingredientelor +/- 5%.

Informatii extra

Notificat de MS/CRSPT: Seria AB, Nr. 1691

 

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Life Impulse Lady’s Desire”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Life Impulse Lady’s Desire
Life Impulse Lady’s Desire

Original price was: 54.99 lei.Current price is: 45.99 lei.

Sana Vida
Logo