Detergent pentru vase BioHAUS- certificat Ecocert

25.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 935 Category:

Nu provoaca alergii Produs testat dermatologic Concentrat si eficient Miros de lămâie

Add your review

Detergent pentru vase BioHAUS – certificat Ecocert.

Descriere

Detergentul BIO pentru vase BioHAUS® certificat ECOCERT si testat dermatologic lasa vasele curate si stralucitoare si inlatura in intregime orice tip de pete sau grasimi.

Ce trebuie sa stiu

Vase mai curate si stralucitoare

Detergentul BIO pentru vase BioHAUS® este concentrat si eficient si ajuta la curatarea completa a tuturor vaselor din bucatarie. Compozitia sa realizata cu ingrediente naturale ajuta la inlaturarea oricarui tip de grasimi, astfel ca vasele raman stralucitoare imediat dupa folosirea detergentului, fara a fi nevoie de folosirea unor bureti speciali abrazivi.

Testat dermatologic si certificat ECOCERT

Detergentul pentru vase BioHAUS® corespunde tuturor cerintelor ecologice si dermatologice de pe piata. Datorita proteinelor de orez naturale din compozitia acestuia, detergentul nu provoaca alergii si este delicat cu pielea oricui. De asemenea, celelalte substante active de spalare provenite din ingrediente BIO ca porumbul, cartoful, trestia de zahar sau samburi de cocos si palmier fac ca acest produs sa fie multifunctional si perfect pentru curatarea activa a vaselor de bucatarie.

Concentrat si eficient

Detergentul de vase are o actiune puternica imediata, fara a fi nevoie să se foloseasca o cantitate mare pentru a indeparta toate petele si grasimile de pe vasele din bucatarie. Reteta unica, ecologica, dupa care a fost creat ofera acestui detergent BIO o capacitate de curatare si spalare activa exceptionala. In plus, acesta se clateste repede si usor la robinet, lasand vasele stralucitoare si curatate complet.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Detergent pentru vase BioHAUS- certificat Ecocert”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Detergent pentru vase BioHAUS- certificat Ecocert
Detergent pentru vase BioHAUS- certificat Ecocert

25.99 lei

Sana Vida
Logo