After shave balsam cu galbenele BIO Kräuter®

27.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add your review

After shave balsam cu galbenele BIO  Kräuter®

Descriere

After shave balsam, Mann, cu galbenele BIO, Life Care® ingrijeste pielea iritata si sensibila imediat dupa barbierit si o hidrateaza in profunzime. Formula blanda, conceputa special in laboratoarele din Germania, se absoarbe imediat in piele, lasand-o neteda si catifelata. Galbenele BIO din compozitie ajuta la regenerarea rapida dupa barbierire si formeaza o bariera protectoare impotriva factorilor poluanti de mediu.

Ce trebuie sa stiu

Formula bogata in plante BIO

Musetelul BIO ajuta la calmarea imediata a pielii proaspat barbierite. Astfel, inflamatiile si iritatiile sunt reduse la minimum, iar pielea ramane curata. In plus, aceasta planta ajuta la catifelarea si netezirea tenului timp indelungat. Extractul BIO de galbenele face ca acest after shave balsam de la Kräuter sa hidrateze pielea fetei in profunzime. In plus, galbenele naturale ajuta la accelerarea procesului natural de regenerare a pielii.

Piele fina si hidratata dupa barbierire

After shave-ul balsam, Mann, cu galbenele BIO, Life Care® ofera pielii o hidratare intensa, fara a incarca porii. Se absoarbe rapid si lasa pielea neteda si revigorata, ajutand la formarea unei bariere protectoare impotriva factorilor daunatori din mediu. Potrivit pentru toate tipurile de ten chiar si pentru cel sensibil.

Reduce iritatiile si calmeaza pielea imediat

Datorita plantelor naturale ca musetelul si galbenelele, After shave-ul balsam, Mann, cu galbenele BIO, Life Care® ajuta la reducerea inflamatiilor de la nivelul pielii, cauzate de barbierit. In plus, acesta ingrijeste pielea iritata si inrosita intr-un mod extrem de bland, lasand-o curata, fara niciun fel de urme cauzate de iritatii sau roseata.

Hidrateaza si revigoreaza pielea dupa barberit.

Cum il folosesc

Se aplica dupa barbierire.
Varsta recomandata de consum >3 ani

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale

Cod: 4455

Brand: Krauter

Cantitate/dimensiune: 100ml

Greutate: 150g

Ingrediente

Aqua, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Methylpropanediol, Decyl Oleate, Butyrospermum Parkii Butter, Calendula Officinalis Flower Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Alcohol Denat., Cetyl Alcohol, Caprylic/CapricTriglyceride, Disodium EDTA, Dimethicone, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool. *ingredients from biologically controlled environments.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “After shave balsam cu galbenele BIO Kräuter®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

After shave balsam cu galbenele BIO Kräuter®
After shave balsam cu galbenele BIO Kräuter®

27.99 lei

Sana Vida
Logo