Baton Vegan Proteic cu Cappucino Meal Balance®

- 17%

Original price was: 8.99 lei.Current price is: 7.49 lei.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 2
SKU: 1323 Categories: ,

Beneficii: Ajuta la recuperarea musculara Faciliteaza arderea grasimilor in timpul antrenamentelor Aport optim de fibre, minerale si vitamine

Add your review

Baton Vegan Proteic cu Cappucino Meal Balance®40g

Descriere

Batonul Vegan Meal Balance cu gust de Cappuccino a fost conceput special pentru persoanele cu activitate fizica zilnica crescuta, care au nevoie sa suplimenteze proteinele necesare recuperarii muschilor dupa antrenament. Este gustarea sanatoasa potrivita in orice moment al zilei, daca iti doresti o dieta echilibrata.

Ce trebuie sa stiu

Potrivit oricui

Fie ca ai un stil de viata activ zilnic sau doar iti doresti o dieta echilibrata si sanatoasa, batonul vegan de la Meal Balance este gustarea perfecta pentru tine. Continutul ridicat de proteine si fibre ajuta la recuperarea rapida dupa efortul fizic si la mentinerea senzatiei de satietate timp indelungat. In plus, acest baton cu ingrediente de origine vegetala, nu animala, iti ofera energia de care are nevoie organismul tau si reduce senzatia de oboseala pentru o zi productiva de dimineata pana seara.

Mix de vitamine si minerale

Datorita ingredientelor naturale din compozitia batonului vegan Meal Balance, aceasta gustare sanatoasa iti ofera aportul de vitamine C, E, B6, B12 si minerale de care ai nevoie intreaga zi. In plus, L-carnitina, un ingredient de baza al batonului vegan ajuta la transformarea grasimilor in energie in timpul antrenamentelor si diminuarea starii de oboseala cu ajutorul aromei naturale de Cappuccino.

Gust de Cappuccino

Batonul Meal Balance cu gust placut de cappuccino este alegerea perfecta si sanatoasa dimineata, in timp ce savurezi cafeaua sau la pranz, intre mese. Acesta este in totalitate vegan si este potrivit persoanelor care prefera ingrediente de origine vegetala, nu animala.

Cod: 1323

Brand: Meal Balance

Cantitate/dimensiune: 40g

Greutate: 40g

Ingrediente

Ingrediente: proteine – 8g/40g (20g/100g), agent de îngroșare: polidextroză (fibră), amestec de proteină vegetală 18% (proteină din soia, proteină din orez, proteină din mazăre), glazură de cacao neagră 18% (zahar, grăsimi complet hidrogenate (nucă de cocos, floarea soarelui), pulbere de cacao 16%, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă), cereale extrudate de porumb (griș de porumb, făină de orez, zahăr, sare), curmale uscate 5%, umectant: glicerol, ulei de rapiță, ulei de cocos, cereale de grâu extrudate (griș de grâu, cereale integrale de făină de grâu, făină de orez, zahăr, sare), pulbere de cacao, minerale: carbonat de calciu, emulgator: lecitină de floarea soarelui, sare, cafea instant 0,3%, tartrat de L-cartinină, premix de vitamine (C, niacină, E, acid pantotenic, B6, riboflavină, tiamină, acid folic, biotină, B12), arome.

Valoare nutritionala per 100 g de produs:
Energie 1434 kJ / 344 kcal;
Grăsimi 14 g;
din care saturate 9,5 g;
Carbohidrati 24 g;
din care zahar 14 g;
Fibre 21 g;
Prote 20 g;
Sare 0,55 g.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baton Vegan Proteic cu Cappucino Meal Balance®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Baton Vegan Proteic cu Cappucino Meal Balance®
Baton Vegan Proteic cu Cappucino Meal Balance®

Original price was: 8.99 lei.Current price is: 7.49 lei.

Sana Vida
Logo