Baton Vegan Proteic cu boabe de cacao Meal Balance

- 17%

Original price was: 8.99 lei.Current price is: 7.49 lei.

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 2
SKU: 1324 Categories: ,

Beneficii: Asigura un plus de energie Continut optim de fibre Potrivit ca gustare dupa antrenament

Add your review

Baton Vegan Proteic cu boabe de cacao Meal Balance, 40g

Descriere

Batonul Vegan Proteic cu boabe de cacao Meal Balance este conceput pentru persoanele de orice varsta cu un stil de viata activ. Poate fi consumat in orice moment al zilei, pentru un plus de energie si mentinerea unei diete echilibrate si sanatoase.

Ce trebuie sa stiu

Potrivit pentru un stil de viata activ

Datorita continutului ridicat de proteine din acest baton, recuperarea musculara dupa antrenamente este mai rapida. In plus, reduce senzatia de oboseala si foame dupa efortul fizic si iti ofera un boost de energie pentru tot restul zilei. De asemenea, produsul poate fi consumat si inainte de antrenament. L-carnitina este ingredientul din compozitia batonului BIO Meal Balance, care ajuta la arderea rapida a grasimilor, tranformandu-le in energie.

Gustarea perfecta

Batonul Vegan Proteic cu boabe de cacao Meal Balance este ideal pentru persoanele interesate de un aport zilnic echilibrat de fibre, proteine si minerale. Principalul rol al acestui baton este reducerea senzatiei de foame pentru suplimentarea dietei si a sanatatii organismului, dar si de a oferi organismului energia de care are nevoie intreaga zi.

Gust delicios

Datorita gustului natural, puternic de cacao, batonul vegan de la Meal Balance poate deveni gustarea perfecta pentru o dieta sanatoasa dimineata la micul dejun, in timpul zilei intre mese sau seara inainte de culcare, deoarece ofera o senzatie de satietate imediat. Poate fi incercat de oricine cu un stil de viata activ sau care doar isi doreste o viata mai sanatoasa.

Cod: 1324

Brand: Meal Balance

Cantitate/dimensiune: 40g

Greutate: 45g

Ingrediente

Ingrediente: proteine – 9g/40g (22g/100g), agent de îngroșare: polidextroză (fibră), amestec de proteină vegetală 20% (proteină din soia, proteină din orez, proteină din mazăre), glazură de cacao neagră 18% (zahar, grăsimi complet hidrogenate (nucă de cocos, floarea soarelui), pulbere de cacao 16%, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă), boabe de cacao prăjite 5%, cereale extrudate (griș de grâu, cereale integrale de făină de grâu, făină de orez, zahăr, sare), umectant: glicerol, ciocolată neagră (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă), fulgi de soia, ulei de rapiță, ulei de cocos, pulbere de cacao, minerale: carbonat de calciu, inulină (fibre), emulgator: lecitină de floarea soarelui, sare, tartrat de L-cartinină, premix de vitamine (C, niacină, E, acid pantotenic, B6, riboflavină, tiamină, acid folic, biotină, B12), arome.

Valoare nutritionala per 100 g de produs:
Energie: 1747 kJ / 419 kcal;
Grasimi: 19 g;
Din care saturate: 11,5 g;
Carbohidrati: 30 g;
din care zahar: 15 g;
Fibre: 20 g;
Proteine: 22 g;
Sare: 0,6 g.

 

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baton Vegan Proteic cu boabe de cacao Meal Balance”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Baton Vegan Proteic cu boabe de cacao Meal Balance
Baton Vegan Proteic cu boabe de cacao Meal Balance

Original price was: 8.99 lei.Current price is: 7.49 lei.

Sana Vida
Logo