PROPOLIS ECOLOGIC

33.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
SKU: 737 Categories: ,

ECO Propolis Beneficii: certificat BIO, benefic asupra imunitatii, lupta impotriva racelii

Este cunoscut de mult ca propolisul este un bun suport in cresterea si sustinerea imunitatii.

Add your review

Life Impulse ECO Propolis – Intareste imunitatea.

Este cunoscut de mult ca propolisul este un bun suport in cresterea si sustinerea imunitatii. Life Impulse ECO Propolis este un supliment alimentar care te ajuta sa lupti impotriva racelilor. Un produs certificat BIO care amelioreaza considerabil bolile respiratorii. Antiviral si antibacterian.

Ce trebuie sa stiu despre ECO Propolis

Suport pentru sistemul imunitar

Life ImpulseĀ® ECO Propolis este un supliment alimentar pe baza de extract BIO de propolis. Acesta este cunoscut in special pentru rolul sau de protectie a sistemului imunitar, pentru efectul antiinflamator, antiviral si antibacterian. Datorita proprietatilor antibacteriene, propolisul are atat efect preventiv, cat si curativ asupra sistemului imunitar. Acesta a fost obtinut prin metode certificate Bio.

Benefic in cazul ranilor usoare

Cunoscut din vechime pentru actiunile puternic antibiotice, propolisul inhiba peste 50 de tipuri de infectii, bacterii, paraziti sau afectiuni. Are efect puternic local.
Aplicat extern, este benefic in caz de rani usoare, eczeme, sau diverse afectiuni ale cavitatii bucale, motiv pentru care se poate clati gura cu pulberea din interiorul unei capsule.

Protejeaza-te si ai grija de imunitatea ta. Lupta impotriva racelilor cu un supliment cu propolis. Il poti folosi mai ales in sezonul rece, cand corpul tau este mai predispus la raceli.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROPOLIS ECOLOGIC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PROPOLIS ECOLOGIC
PROPOLIS ECOLOGIC

33.99 lei

Sana Vida
Logo