B Magnific complex vitamine

31.99 lei

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Beneficii Potrivit persoanelor varstnice Creste capacitatea de concentrare Regleaza metabolismul Previne bolile cardiovasculare Recomandat persoanelor cu o viata activa

Add your review

Descriere

Life Impulse B Magnific este un supliment alimentar ce are la baza un super complex de vitamina B. Acesta are un rol important in reglarea metabolismului, in special in cazul persoanelor varstnice sau cu un stil de viata dezechilibrat. In plus, suplimentul alimentar B Magnific creste puterea de concentrare, sustine sistemul imunitar si diminueaza stresul si oboseala eficient. Produsul nu contine ingrediente de origine animala, nu a fost testat pe animale si poate fi utilizat de femeile gravide sau care se afla in perioada de alaptare. Life Impulse B Magnific nu este recomandat persoanelor cu varsta sub 15 ani.

Ce trebuie sa stiu

Sustine buna functionare a organismului

Vitamina B1 si vitamina B2 din compozitia acestui supliment alimentar Life Impulse B Magnific sustin si imbunatatesc toate functiile principale ale organismului. Astfel, vitamina B1 este responsabila pentru formarea celulelor sangvine, functionarea normala a sistemului muscular, a sistemului nervos, a sistemului digestiv si a inimii. In schimb, vitamina B2 sustine sistemul imunitar in formarea anticorpilor care ajuta organismul sa lupte impotriva diverselor boli. De asemenea, faciliteaza cresterea si dezvoltarea noilor tesuturi, in special la nivelul parului si al pielii.

Stare de bine si energie

Suplimentul alimentar Life Impulse B Magnific este potrivit tuturor persoanelor care isi doresc sa obtina usor si rapid doza de energie pentru intreaga zi. Vitamina B3 este principalul ingredient raspunzator pentru sustinerea producerii de energie in organism. In plus, Vitamina B5 reduce starea de oboseala si stres prin formarea hormonilor antistres, fiind, de asemenea, o vitamina care ofera un boost de energie in organism.

Imbunatateste metabolismul si functiile cerebrale

Vitamina B6 este o vitamina esentiala in procesele de coordonare nervoasa de la nivelul creierului si protejeaza celulele de stresul oxidativ, care le imbatraneste. Vitamina B12 are rol important in formarea globulelor rosii din organism si combaterea anemiei. Aceste doua ingrediente fac din Life Impulse B Magnific un supliment alimentar recomandat persoanelor varstnice, cu metabolism circular incetinit si celor care depun efort intelectual si fizic zilnic.

Cum il folosesc

Se recomanda 2 capsule pe zi, doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

 

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “B Magnific complex vitamine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

B Magnific complex vitamine
B Magnific complex vitamine

31.99 lei

Sana Vida
Logo